Back to Top
 

Composietmaterialen hebben unieke en sterke eigenschappen. Met de juist expertise zijn ze uiterst geschikt zijn om complexe vormen te realiseren. Hoe wij dit doen?

 

 

 

Conceptontwikkeling & PROTOTYPING

Samen met de klant stellen we de eisen aan het product op. Aan de hand van deze functionele en esthetische eisen leggen wij enkele opties aan u voor. Samenwerking staat daarbij centraal.

Voor de totstandkoming van het beste product werken wij eerst enkele concepten uit. Het beste concept ontwikkelen wij door tot een prototype. Dit kan zowel op de conventionele manier gebeuren, of met behulp van rapid prototyping. Functionaliteit is hierbij het uitgangspunt, maar de eisen die aan de vormgeving zijn gesteld worden door de ontwerpers scherp in het oog gehouden.

 

 

PRODUCTIE

De klant en onze ontwerpers evalueren samen het prototype. Als aan alle voorwaarden is voldaan, volgt de productie. Dit kan slechts één exemplaar zijn, maar ook een veelvoud daarvan. Voor de productie hanteren wij een of meerdere van de volgende technieken: prepreg, pressure moulding, blow moulding, casting, vacuum infusion, RTM en wet lay-up.

Reparatie

CEEMO Engineering beschikt over de technische kennis om beschadigde composietproducten weer een nieuw leven in te blazen. Het composietmateriaal is na deskundige reparatie net zo sterk en stijf als het origineel.

Ook het toevoegen van extra lagen composiet is mogelijk.


IMG_4864.JPG
IMG_4867.JPG

Weten wat uw mogelijkheden zijn?