Back to Top
 

Een luxe design van een high-end product. Perfect voor het zwembad op uw luxe jacht.

 

Engineering

Voor het topsegment in de jachten wereld ontwikkelde CEEMO Engineering een luxueuze zwemladder. Hierin zijn koolstofvezel, gepolijste roestvast staal en kostbaar teakhout samengebracht in een rank en functioneel design.

Alle onderdelen zijn door CEEMO ontwikkeld. De mallen en alle composietdelen zijn in eigen huis geproduceerd. De toegepaste technieken zijn blow-molding en pregpreg vacuüm-bagging.

De dragende koolstofvezel treden zijn ingelegd met teakhout. Dit sluit aan met het dekmateriaal van het luxe jacht en voorkomt uitglijden. Het geheel is afgemonteerd met hoogglans gepolijste RVS scharnieren.


 

Eindproduct

De met teakhout bekleden treden zijn ingelegd met gepolijste RVS strips. De eveneens van RVS gemaakte draai- en buigscharnieren zijn door CEEMO specifiek voor deze zwemladder ontworpen. De scharnieren maken het mogelijk om de ladder dubbel te vouwen en de bovenste steunen in te klappen. Zo is het geheel eenvoudig op te bergen. Het totale gewicht is slechts 16 kilogram. Daarmee is de zwemladder zeer goed hanteerbaar voor één persoon.

 
 

FACTS & FIGURES 

 

30

Onderdelen uit roestvast staal en brons

 

06

Treden

 

150

Kilogram belasting mogelijk

 

Zoekt u een vergelijkbaar product?